Αποτελέσματα Αγώνων


Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ

 Ηλθε, είδε και απήλθε η Κηφισιά και δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο.

Ομάδα χωρίς κόσμο (100 εισιτήρια)δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις να μείνει στην μεγάλη κατηγορία. Ας είμαστε ρεαλιστές. Και πολύ περισσότερο χωρίς γήπεδο φυσικά.Τι σχέση έχει η Κηφισιά με την Καισαριανή. Ομάδα σουπερ μάρκετ απέκτησε 17 παίκτες, έδιωξε 20.Ελα εσύ φύγε εσύ.

Το ερώτημα είναι αν ο κ Μπέος, αφήνω τον Κούγια θα ζητήσει συγγνώμη από τον Μελισσανίδη.Και τι δεν έλεγαν.

Την ανέβασε ο Μελισσανίδης για να ελέγχει την σούπερ λίγκα.

Την ανέβασε ο Μελισσανίδης για  να έχει καβάτζα βαθμών στο πρωτάθλημα.Και ας έχασε η ΑΕΚ δύο βαθμούς στην Καισαριανή. 

Την θέλει θυγατρική ο Μελισσανίδης λέγανε και δεν τις έδωσε  ούτε παίκτη.

Τώρα τα ίδια αρχίζουν να υποστηρίζουν για την Καλλιθέα.Ντροπή δεν υπάρχει.

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

 Ξεχνάνε όλοι το χαστούκι περυσι του Λουτσέσκου στη Λαμία στον παίκτη Μεδίνα της τοπικής ομάδας. Και δεν μίλησε κανείς.Τώρα επειδή είναι ο Αλμέιδα  γίνεται θέμα.Ουαί υποκριτές.

ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

 Τελικά ποως μπορείς να καταστρέψεις το μύθο σου και την εικόνα σου σε δευτερόλεπτα. Περνάς έξω από " καφενεία , Γρηγόρη, Εβερεστ " και οι αργόσχολοι  συζητάνε για  τον εκτός εαυτού Αλμέιδα. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε. Αν τον βρίσανε , αν χειρονόμησαν εις βάρος του;  Χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι δεν έχει γίνει και με άλλους προπονητές κατά καιρούς. Ο Αλμέιδα  δεν δικαιολογείται στην εκφραση: " ήταν αρκετοί άσχετοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Τελικά επιβεβαιώνει την αυτοβιογραφία του , ότι είναι ένας άνθρωπος με τους δαίμονες του, τα νεύρα του και την κατάθλιψη. Με λίγα λόγια αυτοκαταστροφικός. Γιατί τόσο πίεση, άγχος. Αυτή κάποια στιγμή θα περάσει στην πραγματικότητα και στους παίκτες του.

Εν πάση περιπτώσει. Ο Αλμέιδα δεν έδειρε κανέναν, έκανε κίνηση επίθεσης.Μέσα στο άγχος και τα νεύρα του ήταν απλά μαινόμενος. Κρίμα γιατί είχε δείξει, αλλα στοιχεία. Αλλά έτσι δεν ήταν ο Μπάγεβιτς, έτσι δεν ήταν ο Χιμένεθ, ο συγχωρεμένος ο Παθιακάκης, αλλά ο Μπλαχίν.Τα έχει αυτά ο αθλητισμός.

ΑΝΤΡΙΚΙΑ

 Στην Πυθία πρέπει να προστρεξουν οι διάφοροιγια να αναλύσουν τα απφθέγματα του φιλοσόφου Τσατάλη. Ποιός είναι ο κραγκιόζης. Αν η μαγκιά κύριε Τσατάλη βγαίνει από τα μπατζάκια σου όσα γράφεις για τον Καραγκιόζη γράφτο επώνυμα και όχι με " ήξεις αφήξεις". Καρυδάτα, μπαμπάτσιακ, τριχωτά.

Κυριακή 28 Απριλίου 2024

ΚΟΥΡΑΣΗ

 Ηταν αναμενόμενο η Αεκ δεν μπορούσε να παίζει συνέχεια με πίεση. Σε δυο συνεχόμενα παιγνίδια.Σήμερα μέχρι το 60 πήγαινε περίφημα, πολύ καλά.Μετά ξεφούσκωσε δεν είχε δυνάμεις στη μεσαία γραμμή, δεν είχε καθαρό μυαλό στην άμυνα.Η κούραση είχε βάλει αλυσίδες στα πόδια των παικτών που είχε κορυφαίο τον Βίντα.Λάθος διαχείριση του Αλμέιδα που κράτησε παίκτες με περισσότερο χρόνο που τα είχαν φτύσει, όπως ο Αραούχο(καλός όσο έπαιξε, αλλά έμεινε από δυνάμεις).

ΕΜΜΟΝΗ

 Πίεσε τον Μελισσανίδη να δαπανήσει 4 εκατομ για τον Λιούμπισιτς.Κι όμως δείχνει μια εμμονή να αφήνει τον Κροάτη εκτός, ο Αλμέιδα Αντε δικαιολογήσαμε την (ακαταλαβίστικη) εμμονή του Φαν Βεερτ, αλλά του Λιούμπισιτς; Θα σκάσει θέμα κάποια στιγμή για τον Κροάτη.Θυμηθείτε.Δεν άφησε την Δυναμό για να μην παίζει στην ΑΕΚ.